KEILER NIEUWS – Nieuw huisarts informatiesysteem – Huisartsenpraktijk De Keiler – Nunspeet
Stationsplein 18 i 8071 CH Nunspeet Tel:0341 - 759 759 Spoed 0341 - 759 759 (#1)
Header afbeelding

Terug naar overzicht

KEILER NIEUWS – Nieuw huisarts informatiesysteem

Wellicht heeft u het aan den lijve ondervonden in de spreekkamer: ons huisarts informatiesysteem (HIS; het systeem waarin uw medische gegevens worden verwerkt) is verouderd, langzaam en vertoont regelmatig gebreken. Daarom stappen wij over naar een nieuw en modern systeem. Dit gaat plaatsvinden op woensdag 23 november.

Consequenties
Momenteel zijn alle medewerkers in een testomgeving aan het trainen met dit nieuwe systeem. Een dergelijke overgang natuurlijk gepaard met enkele logistieke consequenties voor onze spreekuren (o.a. het anders invoeren van gegevens). Dit begint op 21 november en zal ook na de overgang nog gevolgen hebben. Tevens zullen nog niet direct alle functionaliteiten voor handen zijn en zal ook het Patiëntenportaal tijdelijk beperkt bereikbaar zijn.

Wij doen ons uiterste best om te zorgen dat u hier als patiënt hier zo min mogelijk last van zal hebben en hopen te mogen rekenen op uw begrip indien dat toch zo is. Uiteindelijk gaan wij er vanuit dat we met dit nieuwe systeem beter en sneller kunnen werken en u van de zorg te voorzien die u nodig heeft!

Publicatiedatum: 27-08-2022