Huisartsenpraktijk De Keiler – Nunspeet
Stationsplein 18 i 8071 CH Nunspeet Tel:0341 - 759 759 Spoed 0341 - 759 759 (#1)
Header afbeelding

Welkom bij Huisartsenpraktijk De Keiler

Huisartsenpraktijk De Keiler is de praktijk van dokter Dekker en dokter Stade-Bakker. Wij zijn gevestigd in Zorgplein De Enk aan het Stationsplein in Nunspeet.

Onze doelstelling is het bieden van toegankelijke en kwalitatief hoogwaardige zorg voor u als patiënt. Een goede bereikbaarheid en service staan bij ons hoog in het vaandel. Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk. Daarom nemen wij tijdens consulten graag de tijd voor u.

Op deze site vindt u meer informatie over onze praktijkafspraken maken en over ons team. Veel van deze informatie staat ook in onze praktijkfolder.

Coronamaatregelen
Om de kans op verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te beperken, ontvangen wij patiënten uitsluitend op afspraak op de praktijk. Kom niet op eigen initiatief naar de praktijk. Klik hier voor de coronamaatregelen bij Huisartsenpraktijk De Keiler.


Patiëntenomgeving

Wij bieden u de mogelijkheid om een aantal zaken online te regelen via de patiëntenomgeving, zoals:

Registreer u zich voor de online services of log in met uw account.

Klik hier voor instructies voor het aanmaken van een account en een gebruikershandleiding. Voor al uw vragen over de patiëntenomgeving kunt hier terecht.

Deze diensten zijn ook gratis te gebruiken via de beveiligde Medicamus App:

Medicamus App


Gecertificeerde praktijk

Onze praktijk is gecertificeerd volgens het keurmerk van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG-PraktijkAccreditering). Wij streven naar de beste zorg, waarin u als patiënt centraal staat. Wij zijn een deskundig team, up-to-date geschoold. Met andere zorgverleners hebben wij direct contact en een goede samenwerking. In ons werk letten wij streng op hygiëne en bieden zo veilige zorg. We staan open voor uw ideeën!


Openingstijden

Maandag 08.00 tot 17.00 uur
Dinsdag 08.00 tot 17.00 uur
Woensdag 08.00 tot 17.00 uur
Donderdag 08.00 tot 17.00 uur
Vrijdag 08.00 tot 17.00 uur