Huisartsen – Huisartsenpraktijk De Keiler – Nunspeet
Stationsplein 18 i 8071 CH Nunspeet Tel:0341 - 759 759 Spoed 0341 - 759 759 (#1)
Header afbeelding

Huisartsen

Afspraak bij de huisarts

Spreekuur

U kunt via de assistente of online een afspraak op het spreekuur van uw huisarts inplannen. Van 08:00 tot 17:00 uur kunt u de assistente bellen op 0341 – 759 759. Als u vóór 09:00 uur belt, kunt u meestal dezelfde dag terecht. Online kunt u 24 uur per dag een afspraak maken via de Webagenda op onze website via de Patiëntenomgeving. Registreren voor de patiëntenomgeving? Klik hier.

De assistente zal u vragen wat de reden is voor de afspraak. Hierdoor kan zij zorgen voor een adequate planning. Onze assistentes hebben, net als de huisartsen, een beroepsgeheim en zijn dus verplicht om vertrouwelijk met de door u gegeven informatie om te gaan. Heeft u er bezwaar tegen om de reden van uw bezoek te melden, dan kunt u dat aangeven.

Meer tijd

In principe wordt voor elk spreekuurconsult 10 minuten gepland. Hierin kunt u één klacht bespreken. Hebt u meerdere vragen of denkt u meer tijd nodig te hebben, geeft u dit dan aan bij de assistente. Zij zal er voor zorgen dat er voldoende tijd voor u wordt gereserveerd. Maakt u een afspraak via de webagenda? Maak dan een dubbele afspraak wanneer u meer tijd nodig hebt.

De telefoonlijn wordt veel gebruikt en kan wel eens bezet zijn. U kunt ons helpen door de gesprekken kort te houden.

Huisbezoek

Als u fysiek niet in staat bent om naar de praktijk te komen, bijvoorbeeld omdat u te ziek bent, kunt u een huisbezoek aanvragen. Als u vóór 10:00 uur belt, komt de huisarts in de regel dezelfde dag langs.

Online vragen stellen

U kunt ook 24 uur per dag (niet-urgente) vragen aan de huisarts, praktijkondersteuner of doktersassistent stellen via de online Patiëntenomgeving. In de regel worden deze binnen 1 á 2 werkdagen beantwoord.

Telefonisch spreekuur

Indien u een korte vraag aan de dokter wilt stellen, meldt u dit dan aan de assistente. Zij kan u vertellen rond welk tijdstip u teruggebeld zult worden.

Afspraak afzeggen

Indien een eerder gemaakte afspraak niet door kan gaan, wilt u dan de assistente zo snel mogelijk bellen, of uw online afspraak wijzigen of annuleren? Wij kunnen de vrijgekomen speekuurtijd weer beschikbaar stellen voor andere patiënten. Indien u de afspraak niet tijdig (uiterlijk 24 uur van tevoren) annuleert, kunnen hiervoor kosten in rekening worden gebracht.

Thuisarts.nl en Moet ik naar de dokter?-app
thuisarts.nl

Op thuisarts.nl vindt u informatie over uw gezondheid, ziekten en klachten.

 

Wanneer u twijfelt of een bezoek aan de huisarts nodig is, kunt u met de app ‘Moet ik naar de dokter?’ zelf beoordelen of het nodig is om uw huisarts te raadplegen. U kunt de app gratis downloaden door op het logo te klikken. Voor meer informatie kijk op moetiknaardedokter.nl.

Moet ik naar de dokter

 

De informatie op thuisarts.nl en in de Moet ik naar de dokter?-app zijn zoveel mogelijk op de richtlijnen van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) gebaseerd die uw huisarts ook hanteert.