Praktijkondersteuners – Huisartsenpraktijk De Keiler – Nunspeet
Stationsplein 18 i 8071 CH Nunspeet Tel:0341 - 759 759 Spoed 0341 - 759 759 (#1)
Header afbeelding

Praktijkondersteuners

Spreekuur

De huisarts kan u bij specifieke of chronische zorg doorverwijzen naar de praktijkondersteuner. U kunt dan via de assistentes een afspraak maken op het spreekuur van de betreffende praktijkondersteuner.

De praktijkondersteuner chronische zorg verzorgt een groot deel van de zorg voor patiënten met suikerziekte, astma of COPD. Ook begeleidt zij het stoppen met roken.

De praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg (GGZ) geeft kortdurende begeleiding van psychische klachten.

De praktijkondersteuner ouderenzorg richt zich op oudere patiënten die ze ook aan huis bezoekt. Ze bespreekt knelpunten en assisteert bij het oplossen van problemen en organiseren van de juiste zorg. Ook behandelt zij patiënten met chronische nierschade.

De praktijkondersteuners werken onder supervisie van uw huisarts.

Vragen stellen

U kunt 24 uur per dag (niet-urgente) vragen aan de huisarts, praktijkondersteuner of doktersassistent stellen via de online Patiëntenomgeving. In de regel worden deze binnen 1 á 2 werkdagen beantwoord. N.B.: niet al onze praktijkondersteuners zijn dagelijks in onze praktijk aanwezig. Een antwoord kan daarom iets langer op zich laten wachten.

Afspraak afzeggen

Mocht een afspraak u onverhoopt niet uitkomen, verzoeken wij u vriendelijk deze tijdig -doch uiterlijk 24 uur van tevoren- te wijzigen of te annuleren. Wij kunnen de vrijgekomen speekuurtijd weer beschikbaar stellen voor andere patiënten. U kunt hiervoor contact opnemen met de assistentes op 0341 – 759 759. De vrijgekomen spreekuurtijd kunnen wij dan weer beschikbaar stellen aan andere patiënten.

Mocht u uw afspraak korter dan 24 uur van tevoren afzeggen, dan zijn wij genoodzaakt om deze tijd bij u in rekening te brengen.