KEILER NIEUWS – Maatregelen in onze praktijk – Huisartsenpraktijk De Keiler – Nunspeet
Stationsplein 18 i 8071 CH Nunspeet Tel:0341 - 759 759 Spoed 0341 - 759 759 (#1)
Header afbeelding

Terug naar overzicht

KEILER NIEUWS – Maatregelen in onze praktijk

Maatregelen in de praktijk

Ondanks het verdwijnen van veel coronamaatregelen in de maatschappij, houden wij in onze praktijk enkele van deze maatregelen in acht om de kans op verspreiding van het coronavirus onder personeel en (kwetsbare) patiënten zo veel mogelijk te verkleinen. Hieronder leest u hier meer over.

Altijd éérst bellen
Wij ontvangen voorlopig patiënten uitsluitend na telefonische afspraak op de praktijk. We vragen patiënten die een afspraak willen maken dan eerst goed uit aan de telefoon en plannen vervolgens zorgvuldig onze gewone en corona-spreekuren. Het maken van een afspraak via de Webagenda in de Patiëntenomgeving is daarom momenteel niet mogelijk.

Mondkapje en handen desinfecteren
Bij ons in de praktijk komen mensen met gezondheidsklachten. Om elkaar en de zorgverleners te beschermen verwachten wij dat iedereen van 7 jaar en ouder een mondkapje draagt bij een bezoek aan onze praktijk en bij binnenkomst de handen desinfecteert.

Reguliere zorg gaat gewoon door
Als u zorgen of vragen heeft over uw gezondheid, mag u altijd telefonisch contact opnemen met de praktijk. Indien noodzakelijk zal de assistente in overleg met de huisarts een (evt. telefonische) afspraak inplannen.

Basishygiëne hanteren

In het algemeen geldt een basishygiëne om te voorkomen dat virussen worden verspreid. Dit houdt in:

– Was uw handen vaak met zeep.
– Nies en hoest in uw elleboog.
– Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze na gebruik weg.
– Schud geen handen.

Publicatiedatum: 01-01-2023